sábado, 27 de febrero de 2016

Febrer

Bona tarda!
I gairebé ja som a març, així que com a finals de cada mes, explicaré les activitats que hem fet. Aquest mes de febrer el podríem descriure amb un adjectiu: divertit.
Una de les quedades que vam fer va ser al cinema ja que era un dia que feia molta fred i la nostra famosa tramuntana bufava ben fort. A més, aprofitant que era dia de l'espectador vam decidir anar-hi ja que era una activitat que feia molt que portàvem dient que la volíem fer. Concretament, vam decidir anar a veure "Mejor solteras" ja que portàvem unes setmanes molt enfeinades d'examens i vam creure que podia ser molt divertida i que ens faria desconnectar. I així va ser. Amb unes palomites i unes gominoles, vam passar una tarda genial, plena de riures!!





Una altra quedada que hem fet aquest mes ha estat anar al Circ Internacional de Figueres i va ser espectacular! Des d'un bon principi fins al final, els artistes d'arreu del món ens van deixar amb la boca oberta al poder gaudir de la contorsió, la màgia, l'equilibri, la flexibilitat, la professionalitat i sobretot la diversió que ens van oferir!!! Va ser una tarda genial i sense cap mena de dubte molt recomenable i per repetir! Aquí us deixem algunes fotos, tot i que vam preferir gaudir de l'espectacle i no perdre gaire estona fent fotos!












Que tingueu un bon març!

Yvonne

No hay comentarios:

Publicar un comentario